...

Emeklilik Töreni (Öğr. Gör. Necef EREN, Abdullah ÇETİNKIRAN, İsmail EREN)

Yüksekokulumuz Öğretim Elemanlarımızdan emekli Öğr. Gör. Necef EREN hocamıza, Abdullah ÇETİNKIRAN ve İsmail EREN abimize Yüksekokulumuza verdiği katkı ve hizmetlerinden dolayı  12 Aralık 2023 tarihinde Yüksekokul Müdürlüğümüz tarafından emeklilik töreni düzenlenmiştir. Törene Yüksekokul Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Deniz YILDIRIM, Yüksekokulumuz Akademik Personeli ile Yüksekokulumuz İdari Personeli katılmışlardır. Konuşmaların ardından Yüksekokul Müdürümüz ve Akademik Personellerimiz tarafından Öğr. Gör. Necef EREN hocamıza, Abdullah ÇETİNKIRAN abimize plaket takdimi yapılarak, hediyesi sunuldu. Törene katılan davetliler ile birlikte çektirilen fotoğrafların ardından tören sonlandırıldı.

Öğr. Gör. Necef EREN hocamıza ve Abdullah ÇETİNKIRAN ve İsmail EREN abimize sağlıklı emeklilikler dileriz.