...

Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanımız Öğr. Gör. Osman TÜFEKÇİ hocamıza mesleğinde 40. Yıl Töreni

Göreve başladığı gün itibariyle Yüksekokulumuza ve Elektrik ve Enerji Bölümümüze çok önemli katkılar sunan, bilgi üreten, Yüksekokulumuzun önemli yerlere gelmesinde çok önemli katkılarda bulunan, öğrencilerimizin farkındalıklarını arttırarak yetiştiren, farklı görevlerde bulunduğu zamanlarda bizlere engin tecrübelerini aktaran Elektirk ve Enerji Bölüm Başkanımız Sayın Öğr. Gör. Osman TÜFEKÇİ hocamıza Yüksekokulumuz Müdürlüğünce 14 Kasım 2023 tarihinde "Mesleğinde 40. Yıl Töreni" töreni düzenlenmiştir. Törene Yüksekokul Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Deniz YILDIRIM, Yüksekokulumuz Akademik Personeli ile İdari Personeli katılmışlardır. Konuşmaların ardından Yüksekokul Müdürümüz ve Akademik Personellerimiz tarafından Öğr. Gör. Osman TÜFEKÇİ hocamıza plaket takdimi yapılarak, hediyesi sunuldu. Törene katılan davetliler ile birlikte çektirilen fotoğrafların ardından tören sonlandırıldı.

Elektirk ve Enerji Bölüm Başkanımız Sayın Öğr. Gör. Osman TÜFEKÇİ hocamıza Sağlık, Mutlu ve Huzur Dolu Bir Yaşam Dileriz.